De ce SMART? De ce Coding?


De ce ar trebui să particip?

Nu vei ști niciodată până nu încerci!
Smart Center pentru copii se străduiește să demonteze concepțiile greșite comune din jurul Informaticii și a programării calculatoarelor. Vrem să arătăm studenților noștri că pot “coda”, ca pot programa, și că programarea este ceva util și distractiv, și că poti fi „cool” în acest domeniu.

Nu sunt necesare cunoștințe de informatică prelabile
Grupele noastre sunt proiectate pentru începători fără nici o experiență în programare. Veți învăța tot ce aveți nevoie pentru a începe în clasa elementele de bază de programare. Pentru a participa, ai nevoie doar de o minte deschisă și de mult entuziasm!

Personalizați-vă experiența.
Toți suntem buni la lucruri diferite. Computer Science este un domeniu incredibil de flexibil, care poate fi aplicat în atât de multe moduri diferite,  iar genul de  predare și de învățare de la Smart reflectă acest lucru. E cu adevărat ceva pentru toată lumea!

Construiți proiecte „cool”.
La Smart, pe baza noțiunilor învățate în mod practic și interactiv, toți studenții vor construi proiecte reale (o animație, un site web, un robot receptiv, un joc interactiv, etc.) pe care le pot apoi împărtăși cu prietenii și familia.

Faceți cunoștință cu mentori utili. Obțineți sfaturi valoroase.
Programul nostru menține un raport mare mentor-la-elev, astfel încât fiecare elev are posibilitatea de interacțiune individualizată cu alți elevi. Mentorii noștri sunt profesioniști entuziaști, care sunt încântați să consilieze și să lucreze cu copiii.

Oportunități deschise pentru tine.
Piața muncii din domeniul thenologiei informatii și al programării computerelro oferă de cca trei ori mai multe locuri de muncă decât absolvenții care le pot umple. Având cunoștințe de programare și experiența unor proiecte procprii, automat devii un candidat puternic pentru multe stagii, burse sau locuri de muncă în viitor.

Simțiți-vă puternici și inspirati! Aveți încredere!

Cum mă înscriu?