Ce ne propunem?

La finalul acestui modul fiecare copil va reuşi să finalizeze cel puţin două proiecte (un joc şi o animaţie interactivă sau o poveste animată)  pe care le vor prezenta părinţilor şi publicului invitat într-o Gală a proiectelor Smart Learning Center

Modul nostru de lucru presupune o parte didactică (prezentări powerpoint, planşe şi foi de lucru) şi o parte practică ( cea mai consistentă):  proiecte individuale sau de echipă, învâţare prin joc şi experimentare, sprijin permanent din partea trainerului, îndrumare şi ajutor pas cu pas,  muncă autodidactă (mai întâi îmi caut singur informaţia necesară, apoi întreb), colaborare cu ceilalţi copii.

La fiecare sesiune de lucru vom organiza jocuri, mini-competiţii, provocări şi pauze active, discuţii libere despre curiozităţi legate de calculator, de Internet sau de gaming. Un Reward-chart va fi oglinda, feedbackul si stimulentul nostru pe parcursul intregului curs.

Noi nu ne jucăm!  Noi creăm jocuri!   Jocurile pe calculator le lăsăm pentru acasă sau pentru cei mai mici, aici vom descoperi ce sa află în spatele acestor jocuri!

La finalul modulului Scratch – începatori,  părinţii vor primi o “Fişa de evaluare” a activităţii copilului, a abilităţilor descoperite şi dezvoltate,  precum şi recomandări  pentru paşii de urmat în viitor.