Cursuri practice de contabilitate, Informatica pentru seniori şi multe altele… 

La Centrul Educaţional vă oferim o serie de cursuri şi instruiri practice pentru  adulţi având vârste de la 50 de ani in sus, într-un ambient plăcut si prietenos.  Clasele sunt mici (nu mai mult de 12 cursanti) şi studenţii nostrii nu sunt niciodata lăsati nici o clipă pe dinafară.  Dincolo de partea didactică sunt îndrumaţi discret, pas cu pas, de la simplu la complex, învăţând prin exemple, repetare, lămuriri, sfaturi, provocări şi mai ales prin aplicaţii practice si exerciţiu direct ( “hands-on”), fiecare cu mâinile pe tastatură şi pe mouse.

Toate cursurile se vor desfăşura la centrul nostru, un mediu de lucru curat, elegant şi linistit, în sesiuni de lucru a câte 3 ore, o dată sau de două ori pe săptămână. Sala de curs este echipată cu proiector, flipchart, whiteboard şi câteva calculatoare (laptopuri si desktopuri) destinate cursanţilor, dar este preferabil ca studenţii noştrii să învete pe propriile echipamente de calcul (în special pentru cursurile de IT) pentru o mai mare eficienţă şi flexibilitate.

Trainerii nostrii sunt  traineri autorizati , specialişti în Informatică sau Contabilitate,  cu  o experienţă de peste 20 de ani în această profesie sau tineri profesionişti şi entuziaşti, conectaţi în permanenţă la ultimele noutăţi din domeniu, cu experienţă dovedită  în activitatea de formare şi instruire a adulţilor.


Vă rugăm utilizaţi acest Formular pentru  Pre-inscriere  Contabilitate.

Vă rugăm utilizaţi acest Formular pentru  Pre-inscriere   Informatica pentru Seniori