REVISAL este o aplicaţie pusă la dispoziţia angajatorilor de către Inspecţia Muncii şi este OBLIGATORIU folosită pentru înfiinţarea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic, în conformitate cu prevederile H.G.500/2011.
Cursul  își propune să asigure însușirea de către participanți a prevederilor legislației referitoare la întocmirea și transmiterea REVISAL și mai ales să formeze deprinderile practice necesare lucrului în aplicația REVISAL, direct pe calculator.  Bazat pe numeroase exemple şi exercitii practice, acest
curs va oferă tot ceea ce trebuie să ştiţi despre această aplicaţie:  de la instalarea pe calculatorul dvs, pâna la salvarea şi recuperarea de bazelor de date.


Cursul se adresează:

  • angajaților din depatamentele: Resurse umane, Salarizare, Contabilitate;
  • angajatorilor care doresc să dobândească cunoștințele necesare utilizării și operării în aplicația REVISAL;
  • managerilor, antreprenorilor, economiștilor și altor persoane care prin activitatea desfășurată ajung să utilizeze aplicația REVISAL.

Cursurile de “Revisal” sunt sustinute de trainer autorizat economist/contabil  având o experienţă dobândită de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani prin colaborarea cu zeci de firme (companii de producţie, SRL-uri, PFA sau II)  şi prin confruntarea cu diferite situaţii concrete din practică pe care nu le veţi regăsiti în nici un fel de manuale.

Durata modulului:  4 săptămâni (o luna)

Frecvenţa:  o data pe săptămână (dupamasa)

Durata unei sesiuni de lucru:  3 ore

Preţul:  200 lei/modul


Vă rugăm utilizaţi acest Formular pentru  Pre-inscriere  .