Într-un mediu sigur și prietenos aceasta tabara tematica le va permite copiilor  să își dezvolte o mulţime de abilități de comunicare, de învățare și de relaționare.

Tabara   IT &  FUN Arieseni  15-21 iulie 2018

Detalii:

  • Activităţi educative: câte 2 ateliere IT/zi: programare  şi creare de jocuri pe calculator, construcţie Web-Sites,  mini-Robotică (cca 2-4 ore pe zi).
  • Activităţi de dezvoltare personală şi comunicare: jocuri pe echipe (de strategie, imaginaţie, gândire), jocuri de rol, vânătoare de comori, gala talentelor, foc de tabară.
  • Mini-Exatlon: competiţie între 2 echipe pe toată durata taberei (probe sportive, de perspicacitate, de cultură generală şi de abilităţi). Toţi copiii vor fi împărţiţi de la început în cele doua echipe.

Observaţie:

  • Este necesar ca fiecare copil să îşi aducă propriul Laptop în tabără, la care vor avea acces numai pe parcursul Atelierelor de IT sau a Galelor, în rest acestea vor fi păstrate în condiţii de siguranţă.
  • Se poate asigura din partea Asociaţiei, contra cost, câte un Laptop pentru cei care nu dispun sau nu doresc să îl aducă (50lei/copil pe perioada taberei).
  • Toate celelate materiale si echipamente tehnice necesare sunt asigurate de catre Asociatie (atat pentru jocuri cat si pentru atelierele de programare si robotica)

 

Se asigură la finalul taberei pentru fiecare copil:

  • Diplome
  • CD-ul cu pozele si filmul taberei
  • Accesul la site-ul realizat de copii cu “Tabara IT & Fun 2018”
  • Premii surpriză

 

Cele mai însemnate avantaje constau in faptul ca:

– în tabără se promoveaza valori precum spiritul de echipă şi cel de  fair-play

– copiii se apropie de lumea programării calculatoarelor într-un mod relaxat, distractiv şi potrivit varstei lor

(Jocurile pe calculator sau pe telefonul mobil nu vor fi permise în tabără decât în măsura în care fac obiectul unor     dezbateri generale, schimburi de impresii sau provocări de grup,  şi numai sub supravegherea mentorilor)

– copii câştigă incredere în sine prin dezvoltarea unor abilitati practice sau teoretice de care să fie mandri, prin obţinerea de rezultate imediate (jocuri proprii, creaţii artistice)

– se incurajează independenţa şi autonomia, copiii învaţă să ia decizii si să-şi asume responsabilităţi;

– cresc toleranţa şi respectul faţă de alte persoane sau idei diferite;

– copii învaţă cum să relaţioneze cu ceilalti si îşi îmbunatatească abiltăţile de comunicare;

– se dezvoltă armonios prin încurajarea activitaţilor sportive, prin provocări la multă mişcare in aer liber.

Tabara.rbh.ro

Formular de inscriere